Vezi MEMORY 2022 (Memorie) cu Tudor Chirila si Liam Neeson

Vezi MEMORY 2022 cu Tudor Chirila

Liam Neeson joacă din nou.. într-un film de acțiune!

Actorul este regizat de Martin Campbell în  filmul „Memoria”, un remake al unui film belgian din 2003, care tocmai a fost lansat pe Prime Video.

Un film în care îi găsim și pe Tudor Chirila , Monica Bellucci și Guy Pearce.

În această vară a lui 2022 , dacă îl găsim pe Liam Neeson într-un film de acțiune , la doar câteva luni după lansarea lui Blacklight , filmul său anterior , care nu este pe marele ecran. Într-adevăr, thrillerul Memory , regizat de Martin Campbell , a fost lansat direct pe Prime Video pe 29 iulie.

Memory este un film adaptat după romanul De zaak Alzheimer al autorului belgian Jef Geeraerts . Un thriller adaptat deja la cinema în 2003, sub titlul La Mémoire du tueur , de Erik Van Looy, din care Memory este un remake .

În 2022 , Martin Campbell , regizorul filmelor The Mask of Zorro (1998), The Legend of Zorro (2005) sau Casino Royale (2006), a adus această poveste pe ecran.

Rezumatul filmului  Memory 2022

Hitmanul Alex Lewis ( Liam Neeson ) începe să dea semne ale bolii Alzheimer. El continuă, în ciuda tuturor lucrurilor, să-și asigure „contractele”. Totuși, va înțelege că i se cere să ștergă toate urmele unei rețele de pedofili. Alex merge apoi împotriva tuturor probabilităților să cheme un polițist, Vincent Serra ( Guy Pearce ), care investighează aceeași rețea criminală.

Vezi Trailer Memory 

In Memory 2022 Tudor Chirilă apare alături de Liam Neeson și Monica Bellucci în filmul Memory

Vezi MEMORY 2022 cu Tudor Chirila

Deși nu a mai apărut pe micile ecrane ale telespectatorilor de o bună perioadă de timp, Tudor Chirilă a fost implicat în alte proiecte.

Tudor Chirilă, imagine neașteptată alături de Liam Neeson și regizorul Martin Campbell
Solistul trupei Vama Veche și-a uimit fanii de pe Facebook cu o veste neașteptată. Tudor Chirilă a ținut să le spună că a jucat în filmul Memory alături de cunoscutul actor de la Hollywood, Liam Neeson. Producția a fost lansată pe data de 29 aprilie 2022 în Statele Unite ale Americii.

Tudor Chirilă lucrează de ani de zile în industria filmului. Printre producțiile în care a apărut actorul se numără „Milionari de weekend”, „Komissar Rex”, „Nordrand”, „The Enemy Within” și „Legături bolnăvicioase”.

Citeste si :

 Samsung S23/S23+ ,lansare, preț, fișă tehnică, totul despre smartphone-ul Samsung

 

Nou publicat pe Blog
Iti mai recomandam