Five Nights At Freddy’s filmul

Five Nights At Freddy’s este un film american de groază supranatural din 2023, bazat pe seria de jocuri video și franciza cu același nume creată de Scott Cawthon .

Regizat de Emma Tammi, care a scris scenariul împreună cu Cawthon și Seth Cuddeback, dintr-o poveste a lui Cawthon, Chris Lee Hill și Tyler MacIntyre.

filmul îl joacă pe Josh Hutcherson în rolul unui agent de securitate cu probleme care acceptă un loc de muncă pe timp de noapte la un Centrul de divertisment de familie abandonat, unde descoperă că cele patru mascote animatronice prind viață și sunt predispuse la crimă.

Elizabeth Lail , Piper Rubio, Mary Stuart Masterson și Matthew Lillard apar în roluri secundare.

Dezvoltarea unei adaptări cinematografice Five Nights at Freddy a început în aprilie 2015, cu implicarea Warner Bros. Pictures .

Roy Lee , David Katzenberg și Seth Grahame-Smith urmau să-l producă, Gil Kenan fiind anunțat ca regizor și co-scenarist. După mai multe întârzieri de producție , versiunea Warner Bros.

nu mai mergea înainte și Kenan a renunțat la proiect. În martie 2017, Blumhouse Productions a lui Jason Blum a fost anunțată ca nouă companie de producție, Chris Columbus fiind pregătit să regizeze și să co-sceneze.

De asemenea, Columb a părăsit proiectul, iar Emma Tammi a fost anunțată ca înlocuitoare a acestuia în octombrie 2022. Distribuția principală a fost confirmată în decembrie, în timp ce alte adăugări de distribuție au fost semnate în martie 2023. Cu un buget de 20 de milioane de dolari, filmările au început în februarie 2023 în New Orleans și s-a încheiat în aprilie.

Five Nights at Freddy’s a fost lansat pe Peacock pe 26 octombrie 2023 și a fost lansat în cinematografe în Statele Unite a doua zi, de Universal Pictures .

Filmul a primit recenzii negative de la critici, în timp ce primirea publicului a fost în general mai pozitivă și a încasat 217 milioane de dolari la nivel mondial.

Despre ce este „Five Nights at Freddy’s”?

Five Nights at Freddy’s se concentrează pe protagonistul Mike Schmidt, un tânăr care preia rolul paznicului de noapte la Freddy Fazbear’s Pizza, un centru de divertisment pentru familie format dintr-o pizzerie și un parc de distracție interior. Pe măsură ce Mike se instalează în noul său loc de muncă, el face curând o descoperire îngrijorătoare: multiplele (și extrem de înfiorătoare) mascote animatronice folosite pentru a distra familiile în timpul zilei sunt mai mult decât robotul tău standard.

Ei sunt de fapt în viață, plini de răzbunare și vor ucide pe oricine se află încă în clădire după miezul nopții.

Desigur, nimic din toate acestea nu este de bun augur pentru agentul de noapte Mike, care trebuie să folosească resursele limitate din jurul său pentru a se apăra de roboții amenințători și pentru a supraviețui orelor lungi și chinuitoare între 12:00 și 6:00.

Când și unde poți viziona „Five Nights at Freddy’s”?

Filmările pentru Five Nights at Freddy’s au început pe 1 februarie 2023 , după ce au fost amânate cu aproape doi ani din cauza modificărilor scenariului.

Filmul s-a încheiat pe 3 aprilie. Trei zile mai târziu, pe 6 aprilie 2023, producătorul FNaF Jason Blum a anunțat prin Twitter că filmul va fi lansat pe 27 octombrie 2023 – tocmai la timp pentru Halloween.Five Nights At Freddy’s filmul

Care este evaluarea „Five Nights at Freddy’s”?

Într-o întorsătură șocantă a evenimentelor, Five Nights at Freddy’s a primit un rating PG-13. Filmul s-ar putea să fie puțin mai îmblânzit decât am anticipat inițial, primind evaluarea pentru conținut puternic violent, imagini sângeroase și limbaj.

Totuși, nu lăsați asta să vă dezamăgească, există încă o mulțime de filme groază grozave care nu sunt evaluate.

poate te intereseaza si:Program Black Friday eMAG 2023

Nou publicat pe Blog
Iti mai recomandam