Samsung Galaxy S24 lansare si specificatii

În fiecare an, fanii smartphone-urilor așteaptă cu nerăbdare cele mai recente telefoane Android emblematice ale Samsung . În 2023, acele flagship-uri erau în seria Galaxy S23 . Anul viitor, însă, ne așteptăm să vedem seria Samsung Galaxy S24. Știm că mai sunt câteva luni, dar zvonurile în jurul acestor telefoane sunt deja în creștere!

Mai jos, veți găsi toate cele mai recente zvonuri credibile despre Galaxy S24, Galaxy S24 Plus și Galaxy S24 Ultra. Am inclus și o listă de dorințe, care cuprinde lucruri pe care sperăm să le vedem, dar pentru care nu avem încă dovezi.

Va exista un Samsung Galaxy S24?

Deși nimic nu este niciodată sigur în lumea tehnologiei, probabilitatea ca Samsung să lanseze o serie Galaxy S24 este incredibil de mare. Compania a lansat telefoane Samsung Galaxy S în fiecare an în ultimii 13 ani. Nu vedem niciun motiv pentru care s-ar opri acum.

Bineînțeles, Samsung ne-a mai aruncat curbe. În 2020, de exemplu, a schimbat strategia de denumire a telefoanelor, trecând de la Galaxy S10 direct la Galaxy S20. Compania a făcut acest lucru, astfel încât numele telefoanelor să se alinieze cu anul în care au fost lansate. Cu toate acestea, nu avem nicio dovadă care să sugereze că Samsung are o schimbare în strategia de denumire pe drum. Ca atare, ne așteptăm să vedem lansarea unui Galaxy S24 în 2024.

Când ar putea fi data lansării Galaxy S24?

  • Lansare Galaxy S21:  29 ianuarie 2021
  • Lansare Galaxy S22: 25 februarie 2022
  • Lansare Galaxy S23: 1 februarie 2023

În ultimii ani, Samsung a lansat o nouă serie Galaxy S în prima sau a doua lună a anului. Trebuie să te întorci până la Galaxy S8 pentru a găsi o lansare care nu a avut loc în ianuarie sau februarie (Galaxy S8 lansat în martie 2017). Având în vedere asta, banii noștri sunt pe Samsung care va lansa seria Galaxy S24 fie în ianuarie, fie în februarie 2024.

Dacă este de crezut un zvon din Ice Universe, Galaxy S24 ar putea fi lansat pe 18 ianuarie anul viitor. Acest lucru a fost susținut și de un raport care susține că partenerii de producție ai Samsung plănuiesc să înceapă producția de masă cu o lună mai devreme decât de obicei.

  • Lansare Galaxy S21:  29 ianuarie 2021
  • Lansare Galaxy S22: 25 februarie 2022
  • Lansare Galaxy S23: 1 februarie 2023

În ultimii ani, Samsung a lansat o nouă serie Galaxy S în prima sau a doua lună a anului. Trebuie să te întorci până la Galaxy S8 pentru a găsi o lansare care nu a avut loc în ianuarie sau februarie (Galaxy S8 lansat în martie 2017).

Având în vedere asta, banii noștri sunt pe Samsung care va lansa seria Galaxy S24 fie în ianuarie, fie în februarie 2024.

Dacă este de crezut un zvon din Ice Universe, Galaxy S24 ar putea fi lansat pe 18 ianuarie anul viitor.

Acest lucru a fost susținut și de un raport care susține că partenerii de producție ai Samsung plănuiesc să înceapă producția de masă cu o lună mai devreme decât de obicei.

Un raport de la SBS Biz, pe de altă parte, susține că lansarea ar putea avea loc pe 17 ianuarie. Indiferent de caz, se pare că lansarea va avea loc cândva în a treia săptămână din ianuarie.

În trecut, Samsung a folosit evenimente tehnologice majore pentru a-și lansa telefoanele Galaxy S, în special Mobile World Congress.

Cu toate acestea, compania s-a îndepărtat de acest lucru și și-a creat recent propriile evenimente destinate în mod explicit lansării Galaxy S. Ne așteptăm ca compania să facă același lucru în 2024. Cu alte cuvinte, ne așteptăm la un eveniment de lansare spectaculos specific Samsung, cu sute de oameni prezenți într-un oraș important din lume.

Ce caracteristici ar putea avea seria Galaxy S24?

Suntem încă foarte devreme în ciclul de lansare al seriei Galaxy S23. Prin urmare, zvonurile ar trebui privite cu scepticism. Cu toate acestea, există cu siguranță câteva zvonuri notabile pe care le-am auzit până acum și putem oricând să facem niște presupuneri educate pe baza lucrurilor pe care Samsung le-a făcut în trecut.

Câte modele va avea seria Galaxy S24?

Ryan Haines / Autoritatea Android

Încă de la seria Galaxy S20, au existat trei modele în fiecare familie Galaxy S: un model standard, o variantă Plus și puternicul model Ultra. Ne așteptăm ca Samsung să continue cu această formulă în 2024. Va exista aproape sigur un Samsung Galaxy S24, Galaxy S24 Plus și Galaxy S24 Ultra.

Cu toate acestea, a existat un zvon că Samsung ar putea sări peste Galaxy S24 Plus . Acest zvon a provenit de la un leaker relativ necunoscut și a fost doborât de alți leakers, mai proeminenți. Nu sună prea exagerat, având în vedere că modelul Plus este de obicei cel mai slab vânzător din serie. Deocamdată, totuși, credem că Samsung va rămâne cu sistemul său testat și adevărat de lansare a trei dispozitive Galaxy S24.

Într-un sondaj, aproximativ jumătate dintre cititorii noștri au spus că speră că Samsung nu renunță la varianta Plus , așa că sperăm că Samsung va asculta.

Design Samsung Galaxy S24 Ultra

Am văzut primele randări ale Galaxy S24 Ultra destul de devreme în acest an. Pe 29 septembrie 2023, informatorul de încredere OnLeaks a postat unele randări Galaxy S24 Ultra în parteneriat cu  SmartPrix .

La prima vedere, se pare că Galaxy S24 Ultra va arăta foarte asemănător cu Galaxy S23 Ultra. Cu toate acestea, există o schimbare uriașă: afișajul este plat, sau cel puțin mai plat. Este puțin dificil să fii complet concludent din aceste randări, dar se pare că Samsung fie a îndepărtat în întregime marginile curbate, fie le-a făcut atât de subtile încât abia se observă.

O altă schimbare care ar putea avea loc implică cadrul. Samsung a folosit un cadru din aluminiu blindat pentru Galaxy S23, dar s-ar putea să nu fie cazul pentru Galaxy S24. Potrivit tipsterului Revegnus , toate cele trei modele vor adopta un cadru de titan. Acesta ar fi, fără îndoială, un răspuns la modelele iPhone 15 Pro care folosesc cadre din titan.

Un raport de la The Elec , totuși, susține că cadrul de titan va fi rezervat pentru Ultra. Dar, în funcție de recepție, cadrul din titan și-ar putea găsi drumul către alte modele în viitor.

Dimensiunile dispozitivului s-au schimbat ușor. La 162,3 x 79 x 8,7 mm, este puțin mai scurt decât Galaxy S23 Ultra, dar și puțin mai lat. Se presupune că, datorită cadrului din titan care se zvonește, telefonul ar putea fi și cu 1 g mai ușor decât Galaxy S23 Ultra, ceea ce ar însemna 233 g.

Design Samsung Galaxy S24

Samsung Galaxy S24 SmartPrix OnLeaks 2
SmartPrix
Samsung Galaxy S24

Nu se pare că Samsung va schimba lucrurile prea mult în 2024 când vine vorba de modelul vanilie. Randările standardului Galaxy S24 au fost divulgate de informatorii OnLeaks și SmartPrix , arătând un telefon Samsung similar cu Galaxy S23, cu margini mai plate și lustruite. Decupajele camerei din spate, panoul plat și gaura de perforare montată în centru țipă, de asemenea, același limbaj de design folosit de Samsung pentru navele sale emblematice din seria Galaxy S 2023.

Nu am văzut încă randări, dar scurgerea Galaxy S24 ne dă impresia că și Galaxy S24 Plus va arăta similar cu omologul său actual. După cum am menționat mai devreme, toate cele trei modele ar putea ajunge cu un cadru de titan.

Specificații

ecran de pornire samsung galaxy s23 ultra și s pen
Ryan Haines / Autoritatea Android

Deoarece suntem atât de devreme în ciclul de scurgeri pentru seria Galaxy S24, vă recomandăm să fiți sceptici față de majoritatea scurgerilor pe care le vedeți. Acestea fiind spuse, iată ce am auzit când vine vorba de specificațiile pentru aceste telefoane.

Procesoare Exynos sau Snapdragon?

În 2023, Samsung a făcut ceva ce nu a făcut de multă vreme: a lansat toate dispozitivele Galaxy S23 cu același chipset, Snapdragon 8 Gen 2 . Anterior, existau două tipuri de telefoane Galaxy S: un model Qualcomm Snapdragon și un model Samsung Exynos. Modelele Snapdragon ar ajunge de obicei în Statele Unite, Coreea de Sud și Singapore, în timp ce restul lumii ar vedea modele Exynos. Se pare că nu ar fi mare lucru, cu excepția faptului că modelele Snapdragon erau universal superioare modelelor Exynos.

În 2024, va rămâne Samsung cu această strategie? Sperăm că va fi, dar dovezile sugerează că nu va fi. Inițial, ne așteptam ca Samsung să lanseze toate modelele Galaxy S24 la nivel global cu procesoare Snapdragon. Apoi, am auzit un zvon care spunea că vanilia Galaxy 24 va primi un procesor Exynos la nivel global, dar modelele Plus și Ultra ar avea Snapdragon indiferent de locație.

poate te intereseaza si:Program Black Friday eMAG 2023

Nou publicat pe Blog
Iti mai recomandam