Help Wanted 2 data lansarii,informatii

În timpul show-ului playstation de astăzi, a apărut un alt joc nou din seria Five Nights at Freddy’s. Pare a fi o continuare directă a lui Five Nights at Freddy’s: Help Wanted și se numește pe bună dreptate Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2.

 

Nu am văzut prea multe în modul de joc pentru Help Wanted 2, care ar putea păstra speriaturile viitoare. Dar putem trage câteva indicii din primele Five Nights at Freddy’s: Help Wanted.

Primul joc din aceasta serie a apărut în 2019 pentru VR și mai târziu pentru console obișnuite și a fost o serie de mini-jocuri cu personaje și situații din seria Five Nights at Freddy’s. Seria principală de jocuri Five Nights tinde să prezinte jucători care au supraviețuit cinci nopți lucrând la Pizzeria lui Freddy Fazbear, în timp ce o mulțime de animatronici ucigași încearcă să se strecoare în camera de securitate și să ucidă jucătorul, deși iterațiile ulterioare au inclus mecanici și rotiri din ce în ce mai complexe ale temei. .

Help Wanted 2 promite o nouă serie de minijocuri, locații, povești și animatronice înfricoșătoare. Jucătorii au sarcina să finalizeze minijocuri rapid și bine, cu consecințe foarte violente pentru dezordine.

Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 este planificat să fie lansat mai târziu în acest an pentru PSVR 2. 

Când este data de lansare Five Nights at Freddy’s Help Wanted 2?elvan - 50 days until the party 🐋 on X: "Went ahead and reiterate the Five  Nights at Freddy's : Help Wanted 2 (cause it need a little bit of spice,  imo).

Fanii lui Five Nights at Freddy’s vor primi un răsfăț terifiant după un răsfăț terifiant anul acesta, franciza de groază de succes lansând un nou DLC pentru Security Breach, un film, iar acum o continuare a jocului VR de succes al dezvoltatorului Steel Wool Studios urmează să fie lansată pe PSVR. 2.

Având în vedere popularitatea primul joc, ne putem imagina cu siguranță că si acest joc  va apărea în cele din urmă atât printre cele mai bune jocuri PSVR 2 , cât și printre cele mai bune jocuri horror PS5 când va sosi. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre data de lansare a lui Five Nights at Freddy’s Help Wanted 2, consultați cele mai recente trailere ale acestuia și aflați mai multe despre bucla de joc.

jocul este programat să fie lansat la sfârșitul anului 2023 pe PSVR 2. aceste date de lansare au fost confirmate în timpul trailerului prezentat la prezentarea PlayStation din mai 2023.

Five Nights at Freddy’s Help Wanted 2 speculații de joc

Deși nu am văzut încă niciun joc din FNAF Help Wanted 2, putem prevedea că va fi o experiență similară cu cea originală. Primul FNAF Help Wanted a adunat un amestec de mini-jocuri originale și clasice din întreaga serie, cu multe actualizate sau chiar refăcute pentru VR.

 

poti citi si:GTA 6 data lansarii si informatii

Nou publicat pe Blog
Iti mai recomandam