Descarca gratuit aplicatia iHidro

Descarca gratuit aplicatia iHidro – Hidroelectrica

Preia controlul deplin asupra contului tău cu noua aplicație iHidro. Simplificați-vă gestionarea energiei electrice cu aplicația  mobilă iHIDRO intuitivă și ușor de utilizat, punând toate informațiile contului dvs. la îndemână.

Aplicatia iHidro este disponibila online pentru toate dispozitivele mobile astfel incat dupa lungi asteptati Hidroelectrica are acum o aplicatie cu ajutorul careia poti sa iti gestionezi contul tau de client.

Hidroelectrica a lansat aplicatia iHidro

Pentru a descărca aplicația iHidro, vă rugăm să vizitați Google Play Store sau App Store, în funcție de sistemul dvs. de operare.

Descoperiți o gamă de funcții noi concepute pentru a vă îmbunătăți experiența și pentru a vă menține controlul complet. De la citirea autocontorului până la monitorizarea utilizării și comparare, aplicația iHidro are tot ce aveți nevoie într-un singur loc convenabil.
Caracteristica cheie este ca va puteti gestiona contul oricând, oriunde!

Aplicația Hidroelectrica, iHidro, așteptată cu mult interes de cei 500.000 de clienți ai companiei funcționează din nou, dar încă întâmpină dificultății. Tocmai de aceea, celor care vor își facă un cont în aplicația mobilă sau în portalul portalul oficial http://ihidro.ro. să aibă răbdare până primesc un mail pentru activarea contului.

Functii  si caracteristici aplicatie IHIDRO

Aplicatia ihidro

 

• Rămâneți informat despre consumul dvs. de electricitate cu grafice intuitive pentru
o mai bună luare a deciziilor.
• Ai acces la istoricul de facturare și plăți cu informații detaliate despre factură.
• Comparați și analizați cu ușurință modelele dvs. de consum lunar.
• Preluați controlul contului dvs. cu citirea contorului cu o singură atingere.
• Primiți notificări importante pe canalul preferat, asigurându-vă
nu pierde nicio clipă.

Descarca aplicatia iHidro

Aplicatia iHidro poate fi descarcata in mod oficial in functie de sistemul de operare dupa cum urmeaza:

Download aplicatie iHidro – ANDROID Magazin Play
Descarca aplicatia Hidroelectrica pentru IOS – APP Store

Descopera Aplicatia iHidro

Aplicaţia SPEEH Hidroelectrica SA este de acum disponibilă atât pentru Android, cât şi pentru iOS. Informaţia a fost publicată pe grupul de Facebook Client Hidroelectrica , românii fiind în sfârşit fericiţi că îşi vor putea plăti facturile întârziate cu lunile, rapid şi fără probleme.

Descarcare si instalarea Aplicatia iHidro
        • Pentru a descărca aplicația Hidroelectrica pentru Android, trebuie să accesezi Magazin Play și să cauți aplicatia . Apoi, trebuie să apeși pe butonul Instalează și să aștepți ca aplicația să se descarce și să se instaleze pe dispozitivul tău.
        • Pentru a descărca aplicația pentru iOS, trebuie să accesezi App Store și să cauți aplicația hidroelectrica pe care trebuie sa o descarci.
        • Dupa ce ai instalat-o , aplicatia iti solicită înregistrarea pentru crearea unui nou cont, în baza codului numeric personal (CNP) și al locului de consum (POD).
        • Sistemul identifică utilizatorul în baza datelor din contractul de furnizare după care îacesta va fi informat că s-a creat contul său în aplicație și ulterior va primiun link de activare a contului pe adresa de email.
        • Autentificare in aplicatia iHidroaplicatia ihidro

      Pentru a te autentifica in aplicatie sau pentru a te loga in contul tau este necesar sa iti creezi un cont de client Hidroelectrica pentru care ai nevoie de :

      -adresa de email valabila
      -detaliile despre contul tau
      -parola de acces in aplicatie

    • Daca ai mai multe locuri de consum se pot seta mai multe profiluri astfel incat prin identificarea contractului tau se poate gestiona contul de client Hidroelectrica.
    • Cum  sa platesti facturile Hidroelectrica
      1. In Aplicația ONLINE a băncii, prin intermediul unui ȘABLON, în care trebuie sa completați datele de identificare a plății, menționate în factură;
      2. La Automatele de plată;
      3. Prin scanarea Codului de Bare, la partenerii care au această facilitate;
      4. Prin DIRECT DEBIT.

Aplicatia iHidro a fost lansata pe 2 octombrie 2023 avand versiunea de baza 1.0 iar in functie de datele colectate de la utilizatori va veni cu noi inbunatatiri si actualizari utile pentru utilizatori.

Pentru mai multe detalii va sugeram sa accesati si site-ul oficial Hidroelectrica.ro

Nou publicat pe Blog
Iti mai recomandam